Äppelsmulpaj - Klassiskt Svenskt Recept
Denna äppelsmulpaj är en klassiker i svenskt kök med den perfekta kombinationen av sött, surt och flingsalt. Den är enkel att tillaga och blir en favorit på fikabordet.

Ingredienser
6 portioner
- äpplen 800 g
- malen kanel 1 tsk
- strösocker 2 tsk
- flingsalt 1 krm
- smör 125 g
- vetemjöl 2 dl
- havregryn 1 dl
- strösocker 1.5 dl
- vispgrädde 2 dl
- flingsalt 0.5 tsk
Tillagning 40 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept

Grillbricka - By Bitting

Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta

Cupcakes till Påsken - söta och goda

Kärlekssemla - Enkelt & gott

Baba ganoush - Aubergineröra

Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess

Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga

Fyllda paprikor med ris och köttfärs