Wallenbergare - Klassisk Svensk Rätt
Klassiska wallenbergare när de är som bäst! Saftiga biffar på kalvfärs, ägg och grädde som serveras med en krämig potatispuré, ärtor och brynt smör. Komplettera med syrliga rårörda lingon för en fulländad måltid.

4 portioner
- kalvfärs 500 g
- salt 1 tsk
- vispgrädde 3 dl
- smör 50 g
- svartpeppar 2 krm
- ägg 3 st
- ströbröd 2 dl
- salt 1 tsk
- vispgrädde 1 dl
- smör 50 g
- potatis 800 g
- muskotnöt 1 krm
- mjölk 0.5 dl
- brynt smör 100 g
Tillagning 45 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept

Grillbricka - By Bitting

Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta

Cupcakes till Påsken - söta och goda

Kärlekssemla - Enkelt & gott

Baba ganoush - Aubergineröra

Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess

Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga

Fyllda paprikor med ris och köttfärs