Gubbröra
Gubbröra är en älskad svensk klassiker som kombinerar smakerna av ansjovis, ägg och potatis. Den krämiga konsistensen från crème fraiche kompletteras med den salta smaken av ansjovis och den friskhet som dill och gräslök tillför. Servera på knäckebröd eller rågbröd för den bästa upplevelsen.

Ingredienser
6 portioner
- potatis 3 st
- ägg 4 st
- gul lök 1 st
- smör 15 g
- ansjovisfilé 125 g
- crème fraiche 100 ml
- färsk dill 1 kruka
- färsk gräslök 1 knippe
- salt och svartpeppar 2 krm
- kapris 5 st
- knäckebröd 6 skiva
Tillagning 45 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept

Grillbricka - By Bitting

Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta

Cupcakes till Påsken - söta och goda

Kärlekssemla - Enkelt & gott

Baba ganoush - Aubergineröra

Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess

Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga

Fyllda paprikor med ris och köttfärs