Risgrynsgröt - En Vinterklassiker
Risgrynsgröt är en älskad klassiker under vinterhalvåret. Med en enkel kombination av ris, vatten, mjölk och kanel, får du en krämig och värmande gröt som passar perfekt till frukost, lunch eller middag.

Ingredienser
4 portioner
- grötris 2 dl
- vatten 4 dl
- kanelstång 1 st
- salt 0.5 tsk
- mjölk 7.5 dl
- strösocker 1 tsk
Tillagning 60 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept

Grillbricka - By Bitting

Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta

Cupcakes till Påsken - söta och goda

Kärlekssemla - Enkelt & gott

Baba ganoush - Aubergineröra

Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess

Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga

Fyllda paprikor med ris och köttfärs