Denna vegetariska smash burgare är full av smak med anamma vegofärs, krispig fejkon och en underbar klassisk burgardressing. En riktig fullträff till middag!
4 portioner
Hamburgare
Anamma formbar vegofärs 825 g
gul lök 2 st
vitlöksklyfta 3 st
rödbeta 0.5 st
barbequesås 1 msk
rökt paprikapulver 2 msk
japansk soja 2 msk
grönsaksfond 1.5 msk
rapsolja 1 msk
svartpeppar 2 krm
Klassisk burgardressing
vegansk majonnäs 2 dl
gul lök 10 g
ättiksgurka 10 g
vitlöksklyfta 1 st
paprikapulver 2 tsk
vitvinsvinäger 2 tsk
tomatketchup 2 msk
amerikansk senap 2 msk
salt 2 krm
svartpeppar 2 krm
Fejkon
tofu 230 g
japansk soja 3 msk
liquid smoke 2 tsk
rapsolja 2 msk
agavesirap 1 tsk
Aiolimajonnäs
vegansk majonnäs 2 dl
vitlöksklyfta 1 st
pressad citron 5 cl
Coleslaw
vitkål 0.5 st
morot 1 st
rödlök 1 st
vegansk majonnäs 150 g
pressad citron 5 cl
dijonsenap 1 msk
strösocker 1 tsk
salt 2 krm
svartpeppar 2 krm
Tillagning
50 minuter
🍲 Lägg till receptet
💰 Jämför butiker
🛒 Handla ingredienserna
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först